[生活美語] The True Spirit of Christmas

Today is Christmas and we need to remember what the spirit of Christmas is all about. It’s about sharing, so please, do something to help another today. Their smiles are the best gifts you will ever receive.

今天是聖誕節, 而我們需要記住聖誕節真正的精神是什麼: 分享。所以今天(每天)請大家做一件事情來幫助另一個人。他們的笑容是你會收到的最好的禮物。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s